Източник: Lamqta.comОвен  Днешният ден ще бъде изпълнен с малки радости

...
Източник: Lamqta.comОвен  Днешният ден ще бъде изпълнен с малки радости
Коментари Харесай

Радости за една от зодиите днес! Неочакван подарък от съдбата за друга. Вижте хороскопа си за деня

Източник: Lamqta.com

Овен 
Днешният ден ще бъде изпълнен с дребни наслади и незначителни удоволствия. Те ще наподобяват на пеперудки, едвам докоснали бузата Ви с леките си крилца. Такива събития се случват единствено сред хора, които доста добре се познават и откровено се обичат. Значи и Вашата двойка се отнася към тях!  

 
Телец
Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да преодолее някакво притеснение по отношение на Вас, преди да се реши на някакво деяние, което в действителност ще е много почтено. Постарайте се да му помогнете да се разкрепости, ободрявайки го с думи или дейности – по този начин, както единствено Вие умеете.

Близнаци
Може да Ви се стори, че да се вършат проекти за бъдещето, е доста комплицирана задача. В края на крайщата белким може да погледнете в него, с цел да знаете сигурно какво тъкмо да планувате? Ситуацията когато и да е се трансформира, тъй че ще Ви чакат доста по-малко разочарования, в случай че просто оставите нещата на самотек. Няма потребност да зацикляте на всяка дребна цел, която сте си сложили. Бъдещето Ви е изпълнено със загадки, а Вие ги гледайте като най-завладяващо премеждие. 

Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.

Лъв
Вие сте доста общителни и също толкоз обаятелни, по тази причина денят дава обещание да бъде много великодушен на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте удобния миг за себе си и за хора, с които бихте желали да възобновите околните връзки. Около обяд ще се наложи да се занимавате с много уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на лимита. Препоръчителна е спокойна отмора, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата. 

Дева
За да усетите през днешния ден нужното Ви ентусиазъм, би трябвало да се върнете в предишното. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у Вас възторг. У Вас към момента са се запазили тези искри, само че с цел да ги откриете, би трябвало да търсите по-дълбоко. Това ще Ви отвлече от работата, с която се занимавате в този миг, само че и ще Ви помогне да не се вълнувате. Позвънете на радостен и позитивно надъхан другар, и се върнете към това, което фактически има значение. 

Везни
Вашият обичан човек няма да желае да прекара през днешния ден толкоз време, колкото Ви е належащо, и по тази причина сред вас може да зародят избрани спорове по този въпрос. Постарайте се, да ги урегулирате по кротичък път, без да прибягвате към рискови ограничения.

Скорпион
Умение да се провежда работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците освен на своя, само че и на другите езици. Това е и ключът към Вашия триумф. Ако не умеете да вършиме това, то в никакъв случай не бихте постигнали това, което умеете в този момент. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както би трябвало.

Стрелец
Съдбата Ви сервира непредвиден подарък: удобно стичане на събитията ще Ви даде опция да получите всичко това, което от дълго време сте желали, и то - едновременно! Не би трябвало да съжалявате за проявената увереност, само че в случай че похабите времето си на вятъра, има дълго време да съжалявате и да не можете да си го простите. Неспокойни и комплицирани се обрисува да бъдат връзките Ви с околните. Ще Ви е мъчно да си дадете сметка, какво тъкмо пречи за цялостното Ви съгласие, само че несъмнено има някаква бариера. Интуицията, за жалост, не може да Ви бъде консултант, а и логиката се оказва безсилна. Остава единствено да чакате, до момента в който обстановката не се обясни. 

Козирог
Вашето финансово състояние може да се окаже малко несигурно. А е допустимо просто да преживявате, с цел да не се случи това,, тъй като Вашето внимание прекомерно постоянно се е отвличало към по-интересни работи. Не е значимо по какъв начин и за какво е станало, само че би трябвало да се върнете към цифрите, въпреки и за малко. Ако дадете воля на страстите си, това няма да докара до нищо. По-добре употребете времето за инспекция на своите сметки.

Водолей
Предстои Ви кондензиран със събития ден, като те ще са забавни, само че много уморителни. Помнете, че надалеч не всички задания, зараждащи през днешния ден пред Вас, се нуждаят от неотложно решение. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре умерено да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат доста забавни хрумвания. Денят не е неприятен за другарство с членовете на фамилията: може да обсъдите комплицирани въпроси, и дори да им намерите решение, заобикаляйки освен това открит спор. Вероятни са приятни изненади и дарове, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.

Риби
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да се сдобри със своята роля във Вашия живот и по тази причина неизбежно ще се стреми да я промени по някакъв метод. Звездите предлагат да играете дружно с него или му помогнете да осъществя своето предпочитание, тъй като в противоположен случай следствията могат да станат в действителност заплашителни.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР